Golden Lovita Damla Resmi Satış Bayisi | Gerçek Kullanıcı Yorumları | Güven Ecza
Golden Lovita Damla Nedir
Golden Lovita Damla Kadınlar için özel üretilmiş etkili Azdırıcı damladır.

Erkekler ile Kadınlar içsel olarak hemen hemen aynı düzey cinsel istek arzusu duysada Kadınlarda bu oran bazen farklılık gösterebilmektedir.

Bayanlar bazı zamanlarda cinsel konularda isteksizlik yaşayabilmektedir. Aslında çok geniş kapsamda yer alan bayanlarda cinsel isteksizlik partnerlerine olan bakış açısını değiştirmekte bu durumda ise eşler arasında soğukluğa neden olabilmektedir.

Bunların temelinde yatan sorunun çözülemez olması da cinsel isteksizliğin neden kaynaklandığı hangi durumların bu probleme yol açtığının bilinmemesidir.

Golden Lovita damla tam bu adımda devreye girerek bayanların cinsel isteklerini arttırmakta ve eşler arasında daha kaliteli bir cinsel yaşam sunmaktadır.

Partnerini mutlu edememe korkusu, psikolojik baskılar ve korkular gibi sorunları ortadan kaldırarak kişiye kaliteli bir cinsel yaşam sunan Golden Lovita damla cinsellik alanında üretilmiş en etkili bayan azdırıcı bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır.


Golden Lovita Damla Ne İşe Yarar
Golden Lovita damla gerek çevresel gerekse psikolojik baskı altında isteksiz kalan kadınların cinsel konularda isteğinin artması ve onlara ve partnerlerine kaliteli bir cinsel yaşamı sunmak için üretilmiştir.

Golden Lovita damla Cinsel isteği arttırmak ve partneri ilişkiye hazırlamak gibi etkilerinin yanı sıra cinsel birleşme sırasında alınacak olan hazzın arttırılması ilişki sırasında kaybedeceğiniz enerjinin dengelenmesi ki bir diğer adı ile seks gücünün artması gibi durumlarda size yaşayacağınız cinsel kalitenin ve şehvetin üst sınırlara ulaşmasını amaçlamıştır.


Golden Lovita Damla Kullanımı

İlişkiye girmeden 20 dk önce suya 5-6 damla damlatıp ister dil altınıza 3-4 damla damlatılacak şekilde kullanabilirsiniz.


Golden Lovita Damla Etkileri
Cinsel isteğin arttırır, performansın maksimum düzeye çıkmasını sağlar.golden lovita damla etkileri
Sek gücünü arttırarak daha iştahlı sevişmenize imkan sunar.
Yaşanan cinsel ilişkilerdeki hazzı yükselterek, orgazm olmanıza yardımcı olur.
Lokal bölgedeki kan dolaşımını hızlandırarak, cinsel isteğin ön plana aktarılmasını sağlar.
Cinsel istek hormonlarının artmasını sağlar, sinir sistemini düzene koyar.

Golden Lovita Damla Yan Etkileri
Bayan azdırıcı damla %100 bitkisel özlerden oluştuğu için herhangi bir yan etkisi kesinlikle bulunmaz. Yani ürünü kullandıktan sonra kesinlikle olumsuz bir etkiyle karşılaşmazsınız. Sağlık açısından da sorun oluşturmayan bu damla, gönül rahatlığıyla alıp tüketilebilir.

Golden Lovita Damla İçeriği
Bayan Azdırıcı Golden Lovita damlanın en güzel yanı ise, ürünün doğal ve %100 bitkisel içerikten meydana gelmesidir. Bayanlara özel olarak üretilen bu damla, içerisindeki bitki özleri sayesinde bayanlar üzerinde afrodizyak etkisi yaratır, bu da onları cinsel ilişkilere karşı arzulanmasını sağlar. En iyi bayan azdırıcı damlanın içeriği şu şekildedir;

    L-Arginine 9.4 mg,
    Askorbik Asit (C Vitamini),
    Su 25 mg,
    Sodyum Benzoat (E 211),
    Potasyum Dv,

İçerisinde herhangi bir kimyasal madde bulundurmaması da kullanıcıların neden tercih etmeleri gerektiğinin en büyük göstergesidir. Golden Lovita bayan azdırıcı damla, sağlık bakanlığı tarafından onaylı, uzmanların da önerdiği son derece etkili bir istek arttırıcı üründür.

239,00 ₺ (Kdv Dahil)
Bu üründe kargo bedava!
Teslimat süresi 2 Gün 
İndirim oranı %30
Kargolar Aras veya Ptt Kargo
🛍 Orijinal ve faturalı ürün
🏆 Yılların tecrübesi ile, en uygun fiyat
🚚 Kapıda ödeme imkanı
🌐 Ptt kargo ile kontrollü paket imkanımız vardır. Kontrollü paket : Önce aç bak, sonra öde sistemidir.
Bu hizmet için ekstra 10 TL ödeme alınır.
📶 Müşteri danışma hattı :   
✳️ WhatsApp'dan bize yazın :   05314848120
 
KAMPANYA SEÇENEKLERİ
Ara Toplam (KDV Dahil) : 239,00
Kargo Bedeli : 0,00
Ödeyeceğiniz Tutar(Kdv Dahil) : 239,00

İSMİNİZ VE SOYİSMİNİZ
TELEFON NUMARASI
ŞEHİR
İLÇE
ADRES

 
  SÖZLEŞME VE FORMLARI [GÖSTER] [GİZLE]
SERTİFİKALARIMIZ

KULLANICI YORUMLARI
Altan Dış ticaret üzerine kurulu bir şirkette çalışıyorum. Ofisin sekreterine ölüp ölüp diriliyordum. Çok yakındık fakat o beni o şekilde görmüyordu ve bu çok belliydi. Bayan azdırıcınızı sipariş ettim. Patron o gün ofiste yoktu ve biz baş başa kalacaktık. Öğle yemeğinde içeceğine damlattım. Ofise geçtiğimizde bi hareketlenmeye başlayıp kızardı. Bakışlarını benden alamıyor ben bakınca utanıp kafasını çeviriyordu. Sabırla bekledim ve en son dayanamayıp geldi yanıma. Ordan burdan konuşmaya çalışıyor resmen saçmalıyordu. İçindeki arzuyu hissedebiliyordum. Olan oldu. Hayatımın en güzel tecrübesini yaşadım.
Beğen - Yanıtla
Tarık Sıradan bir yaz günüydü. Arkadaş grubumuzla yaz okuluna gidiyorduk. Grupta Funda vardı ve bizimle takılmıyordu. Sadece okul zamanı yanımıza geliyor dersten sonra arabasına binip gidiyordu. İnternet üzerinde Golden lovita bayan azdırıcı damla reklamını gördüm ve araştırmaya başladım. Makalelerde ürünü abartıyorlar gibi geldi. Sonra içime sinmedi kullanıcı yorumlarına göz attım siparişi verdim. Kargo geldi ve heyecanlıydım. Eğer işe yararsa hayallerime ulaşacaktım. Beni eve bırakmasını rica ettim ve karşılığında ona kahve aldım. İçerisine 5-6 damla damlatıp verdim. Tadı olmadığı için anlaması zaten imkansız. Arabadan inerken kendisini eve davet edip etmeyeceğimi sordu. Gerisini siz biliyorsunuz.
Beğen - Yanıtla
Ekin İlk defa ürününüzü geçen sene bu sıralar kullandım. Çok istediğim ama bir türlü ulaşamadığım bir kadın vardı. Muhabbetimiz bizi daha ileriye götürmeme engel oluyordu. Çözümü kadın nasıl azdırılır gibi makalelerde aramaya başladım. Aklımı ondan alamıyor bi yolunu bulmak zorunda hissediyordum. Parfümü ilk aldığımda işe yarayacağını sanmamıştım ama beklediğimden daha farklı oldu. Arkadaş arkadaş takıldığımız günler artık geride kaldı. Hala birlikteliğimiz devam etmekte. Parfümün sebep olduğu bu durumdan çok memnunum.
Beğen - Yanıtla
Nuri Kadınlarda bize nazaran bi geri durma olayı vardır. Hani ilk hamleyi hep bizden beklerler. İlk adımı erkekler atar. Söyleyeceğiniz damla da bu kural tepe taklak oluyor. İlk sipariş ettiğimde etkisini göstermeyecek diye çok korkmuştum. Fakat aynı odada saatlerce seviştik. Kapalı ortamda üstünüze çok az odaya sıkmanızı öneririm. Goldenm Lovita benim gönlümü kazandı açıkçası. Piyasadaki en iyi bayan azdırıcı damla.
Beğen - Yanıtla
Veysel Kullanımı çok kolay etkileri çok fena. Golden Lovita istek ve arzu konusunda insanı katlanılamaz bir noktaya getiriyor. Birebir kaldığınız durumda ve kadın etkisi altındaysa hayır demesi imkansıza yakın. Diğer ürünlere nazaran etkileri çabuk ve sağlam olan ürünü tüm arkadaşlara öneririm.
Beğen - Yanıtla
Hüseyin Kararsız bir şekilde ürünü internet sitesinden aldım yaklaşık 12 defa kullandım 1 şişesini ilk kullanımda çok bir etkisini göremedim aldığım site ile görüştüm kullandığım bayanda çok isteksizlik olabilirmiş tekrar kullanmamı söylediler ve bende kullandım tekrar aynı bayanda 20 dakika falan sonra bana yaklaştı ve sonrası malum eczanelerde de olabilir mi diye araştırmak lazım memnuniyetliği çok yüksek bir ürün.
Beğen - Yanıtla
Kemal Adamlar on numara ürün yapmış gerçekten. İş yerinde hoşlandığım bir kız vardı ancak aramızda etkileşim o kadar kuvvetli değildi. Golden lovita damla sağolsun yarım saat içerisinde aramızda buzları eritti. Kızla aramızdaki enerjiyi maksimum seviyeye çekti. Çıkış saatinde beni evine davet etmek zorunda kaldı. Allahım adamlar ne ürün yapıyor tabi bizim bayanın oldukça azgın olduğunu da rahatlıkla söyleyebilirim.
Beğen - Yanıtla
Tuğrul parfümü daha önce duymuştum ama inanmadım pek sonra sipariş verip aldım beraber vakit geçirdiğim kız arkadaşımla buluşmaya giderken sıkıp gittim hemen dikkatini çekti markasını sordu çok hoşlanmış içim kıpır kıpır oldu dedi ve bana o gün çok yakın durdu sürekli kokladı beni eczanelerde de bulunsa böyle ürünler bence çok güzel olur.
Beğen - Yanıtla
Metin Ürünü bir arkadaşım tavsiyesi ile ondan alıp kullandım kız arkadaşımda çok mu çok etkili bir ürün kullanır kullanmaz yarım saat sonra kız arkadaşım yerinde duramaz oldu ama eczaneden temin ettiği için arkadaşım fiyat biraz pahalı orjinali satan sitelerden almak daha mantıklı bence herkese tavsiye ederim.
Beğen - Yanıtla
Seçkin Pek çok cinsel istek artırıcı ürün kullandım; belki de ben kullanamadım bilmiyorum. İnternet üzerinde bu ürüne denk geldim. Golden lovita içeriği bakımından da tercih edilebilir bir ürün gibi durdu, sabredemedim daha fazla ve sipariş verdim. İyiki golden lovita damladan sipariş vermişim. Eşim için almıştım aramız daha fazla açılmasın diye, şükür şimdi sorunsuz bir cinsel yaşantımız var.
Beğen - Yanıtla
Ahmet Eşim uzun bir süredir cinsel ilişkilerde bana karşı soğuk davranıyordu, baş ağrısı, yorgunum diyerek beni geçiştirmeye başlamıştı. Ben de bu sorunu ortadan kaldırmak adına internet üzerinde cinsel isteği tekrardan hareketlendirecek ürün arayışına girdim ve karşıma Golden Lovita damla çıktı. İçeriğinin tamamen bitkisel olması ve bakanlık tarafından onaylı olması sebebiyle gönül rahatlığıyla siparişini verdim. Dün kullandım ve eşimimle aramaızdaki buzların dün itibariyle eridiğini ifade edebilirim. Gerçekten dün gece beni çok memnun ettiğini ve aynen benimle benzer sorunu yaşayan herkesin golden lovita damlayı almasını önerebilirim.
Beğen - Yanıtla
 
 
 
 
SIK SORULAN SORULAR

Golden Lovita Damla Mikratı Nedir?

1 Adet Golden Lovita Damla Mikratı 15 ml 'dir.

Golden Lovita Damla Kaç Kullanımlıktır?

Golden Lovita Damlanın bir şişesi 20 kez kullanılabilir.

Kimler Golden Lovita Damla Kullanabilir?

18 yaşını geçmiş olan ve her hangi bir ciddi kalp rahatsızlığı olmayan tüm Kadınlar kullanabilir.

Golden Lovita Damla Günde Kaç Defa Kullanılır?

Golden Lovita Damla Günde 1 Defa Kullanmak Yeterli olacaktır.
8 Saate kadar etki göstermektedir.

Düzenli Olarak Golden Lovita Damla Kullanmak Gerekli Mi?

Düzenli olarak kullanıma gerek yoktur. İlişkiye girmeden 20 dakika önce 7 damla kullanılması yeterli olacaktır.

Golden Lovita Damla Ne Miktarda Ve Ne Kadar Süre Kullanılmalıdır?

Golden Lovita ilişkiye girmeden 20 dakika önce su veya meyva suyuna 6-7 damla damlatarak kullanılabilir. Dil altınada 3-4 damla damlatarak kullanabilirsinizi. 8 saat etki göstermektedir.

Nasıl Kullanırsam Golden Lovita Damla Daha Etkili Sonuçlar Verir?

Golden Lovita damla kullandığımız ya da kullanacağımız zamanlar alkol ve sigaradan uzak duracağımız gibi gazlı içeceklerden de aynı şekilde uzak durmalıyız. Bu husus çok önemli olduğu için her seferinde belirtmekte fayda görüyoruz. Çünkü Golden Lovita damla kullanıp daha sonra etkisini göremediğini söyleyen insanların çoğu bu hataya düşüyor ve ne yazık ki Golden Lovita damla'nın etkisini göremiyor.

Daha hızlı etki etmesini isteyen kullanıcılar için önerimiz dil altına damlatılarak kullanılması yönünde. Dil altı tükürük bezleri tarafından emildiği taktirde daha hızlı bir etkileşim olduğu bilinmektedir. Tabi tercih tamamen size aittir.

Sitenizde Ki Golden Lovita Damla Orjinal Mi Değil Mi, Bunu Nasıl Anlarım?

Öncelikle bilmenizi isteriz ki;  İnternet alışverişlerinizde en çok dikkat etmeniz gereken konu, orjinal ürün sipariş vermenizdir.
Malesef GOLDEN LOVİTA DAMLA internette bazı sitelerde sahte olarak satılmaktadır. Sahte ürünleri ayırt etmenizi sağlayacak bir kaç ip ucu verelim:

1) Google'da GOLDEN LOVİTA DAMLA aradınız ve çıkan sonuçları listelediniz. Örneğin 9 tane web sitesi XXX TL ye satıyor 2 tane web sitesi YY liraya satıyor. XXX Piyasa fiyatıdır. Bu formüle göre YY satanlar maliyetinin bile altında satıyordur. Bu durumda ürünün orjinal olmadığı anlaşılmaktadır.

2) Telefon numarası olmayan sitelere dikkat! Orjinal ürün satmayan sitelerin çoğunda iletişim bilgisi yoktur. 2. kez ulaşamazsınız ve paranız direkt olarak çöpe gider.

3) Orjinal GOLDEN LOVİTA DAMLA üzerinde hologramlı barkod vardır.

4) Sitemizden yapacağınız alışverişte, ürünün orjinalliğini 2 şekilde doğrulayabilirsiniz. Birincisi ; GOLDEN LOVİTA DAMLA kutusunun üzerinde orjinalliğini sorgulayacağınız seri numaraları vardır. Üreticinin belirlemiş olduğu bu seri numaraları, belirtilen web adresine girerek doğrulama yapabilirsiniz. İkinci olarak ürün faturası ile teslim edilmektedir.

5) GOLDEN LOVİTA DAMLA tüm resmi makamlarca incelenmiş ve satışa sunulmuştur. Türkiye genelinde bulunan 29 resmi satış bayisinden biri de bizim firmamızdır.

Neden Golden Lovita Damla Tercih Etmeliyim

Golden Lovita, bayan azdırıcı kategorimizde en çok sattığımız üründür.
Müşteri memnuniyeti %90'lara ulaşmış durumdadır ve yaklaşık 12 yıldır satışı yapılmaktadır.
Golden Lovita tamamen doğaldır ve katkı maddesi içermez.
Golden Lovita bakanlık onaylıdır.
Golden Lovita, diğer ürünlere karşın 4 kat daha etkili ve zengin içeriğe sahiptir.

Golden Lovita Damla İle Benzeri Ürünler Arasında Ki Fark Nedir?

Golden Lovita uluslar arası yaygın kullanılan bir üründür.
Dünyanın tüm ülkelerinde bulabilirsiniz.
Golden Lovita, ithal ürün olup 12 sertifikaya sahiptir.
Kullanıcılarının %90'i memnundur.
Benzeri ürünlerden 4 kat daha etkilidir.
T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlığının onayıyla ithal edilmiş olup, Tarım ve Köyişleri Bakanlığının onayıyla tüm Türkiye'de satışa sunulmuştur.
Tamamen doğaldır.


Golden Lovita Damla Nerede Üretilmektedir?

Golden Lovita Damla İthal bir üründür. Yurt dışından ithal edilerek getirilmektedir. Birden fazla ülkede üretilmektedir. Amerika, Almanya, İngiltere ve Rusya bunlardan bazılarıdır.

Golden Lovita Damla Kargoyla Nasıl Gönderiliyor?

Siparişinizi oluşturduktan sonra, müşteri temsilcilerimiz genelde bu bilgiyi telefonda size vermektedir. Fakat bu soru sıkça sorulduğu için buraya da yazmanın doğru olduğunu düşündük.

Öncelikle siparişinizin teslimat noktasını siz belirliyorsunuz.
Örneğin direkt olarak adresinize isteyebilir veya da adresiniz de her zaman olmuyorsanız, en yakın kargo şubesini tercih edebilirsiniz.

GOLDEN LOVİTA DAMLA zarar görmeyecek şekilde paketleme depomuzda ambalajlanır ve kargo poşetine koyulur.
Ürün teslimatında ödeme yapabileceğiniz şekilde anlaşmalı kargolarımız olan PTT kargoya veya Aras kargoya verilir.
Paketiniz kargolandıktan sonra ki gün, cep telefonunuza kargo takip numarası gelmektedir.
Dilerseniz kargo takip numarası ile internetten paketinizi takip edebilir veya çağrı merkezimizden bilgi alabilirsiniz.


Şeffaf Kargo Seçeneğiniz Var Mı?

Şeffaf kargo poşetleri sadece tekstil ve kırılmayacak dökülmeyecek ürünler içindir.
Ben kargomu görerek almak istiyorum diyorsanız eğer, PTT kargonun kontrollü paket servisi bulunmaktadır.

Sipariş oluştururken, müşteri temsilcimize PTT kontrollü paket almak istiyorum demeniz yeterli olacaktır.
PTT Kontrollü paket hizmeti siparişinize ek olarak 12 TL yansıtmaktadır.

Size en yakın PTT şubesine paketiniz gönderilir.
Paketiniz şubeye ulaştığında size bilgi verilir.
Şubeye gittiğinizde önce paketinizi açıp bakıyorsunuz.
Paketinizin içinde GOLDEN LOVİTA DAMLA ürününüzü görüyor ve ödemesini yaparak teslim alıyorsunuz.


Kapıda Ödemeniz Var Mı?

Tüm Türkiye genelinde kapıda ödeme seçeneğimiz mevcuttur.
İsterseniz adresinize sipariş verebilir, isterseniz en yakın kargo şubesini tercih edebilirsiniz.

Pek çok internet sitesi kapıda ödeme için extra ücret istemektedir.
Kimi site 5 TL alırken kimi site 8 TL kadar kapıda ödeme extra ücreti almaktadır.
15 yıllık sektör tecrübesine sahip olduğumuz için sizi anlıyoruz ve kapıda ödeme ekstra ücreti İSTEMİYORUZ.

Siparişinizi ister kapıda nakit, ister kredi kartı ile ödeyerek teslim alabilirsiniz.

Sitenizden Orjinal Golden Lovita Damla Sipariş Versem Kaç Günde Gelir?

Eğer siparişinizi 17:00'a kadar verdiyseniz şanslı sayılırsınız!
Çünkü aynı gün kargoya verilir ve mesai günleri olmak üzere en geç 48  saatte paketiniz teslim edilir.

Eğer siparişinizi 17:00'dan sonra verirseniz, siparişinizi ertesi gün ancak kargoya verebiliriz.
Çünkü kargo firmaları saat 16:30'a kadar kargo alımı yapmaktadır.
Bu durumda siparişiniz 3 iş günü içinde teslim edilecektir.

Kargo Ücreti Var Mı Varsa Ne Kadar?

1 ADET GOLDEN LOVİTA : 39,00 ₺ + KARGO ÜCRETİ (12,00 ₺ KARGO ÜCRETİ EKLENMEKTEDİR.) [SİPARİŞ VER]
2 ADET GOLDEN LOVİTA : 79,00 ₺ ÜCRETSİZ KARGO [SİPARİŞ VER]
3 ADET GOLDEN LOVİTA : 109,00 ₺ ÜCRETSİZ KARGO [SİPARİŞ VER]

Sipariş İptal Ve İadesi Nasıl Oluyor?

SİPARİŞ İPTALİ
Sipariş iptali, paketiniz kargoya verilmeden önce yapılmaktadır.
Siparişinizi 17:00'a müşteri hizmetlerimizi arayarak iptal ettirebilirsiniz.
Eğer 17:00'dan sonra iptal etttirmek isterseniz kargo ücretini ödemeniz gerekmektedir.
Çünkü sizin talebiniz doğrultusunda kargoya gidip paketinizi teslim ediyor ve size getirmeleri için ücret ödüyoruz.
Dolayısıyla siz siparişinizi 17:00'dan sonra iptal ettiğiniz de kargoya boşuna para ödemiş oluyoruz.
15 yıllık tecrübemiz bu durumun bizi haksızlığa ve zarara uğrattığını düşünerek bir hukuk bürosu ile çalışmaya başladık.
Uzak mesafeli satış sözleşmesi gereğince, usulüne uygun olmayan sipariş iptallerinde kargo zarar masrafımızı sipariş verenden yasal doğrultuda zarar tazmini sağlamaktayız.
17:00' dan önce siparişinizi kolaylıkla ve ücretsiz olarak iptal edebilirsiniz.

ÜRÜN İADE ŞARTLARI

Eğer sipariş ettiğiniz GOLDEN LOVİTA DAMLA ürünümüzden tam anlamıyla memnun kalmadıysanız, paketinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 7 gün içerisinde iade edebilirsiniz.
İade sürecinde ürünlerin kullanılmamış olması ve orjinal paketleri ile iadesi şarttır.
İade gönderilen tüm ürünlerin yanında varsa, siparişin bir parçası olarak gönderilen ücretsiz ya da promosyon ürünler de iade edilmelidir.
İade işlem sürecini başlatmak için müşteri hizmetlerimizle iletişime geçmeniz gerekmektedir.
Paketin sağlamlığından ve su geçirmeyeceğinden emin olun.
Paket bize ulaşıncaya kadar müşterinin sorumluluğu altındadır.

İade ettiğim ürün/ürünlerin geri ödemesi ne zaman yapılacak?

Depomuza ulaşan ürünlerin iade politikamıza uygunluğu incelendikten en geç 1 hafta içerisinde para iadeniz hesap numaranıza yapılacaktır.

Size Nasıl Güvenebilirim?

15 yıllık sektör tecrübesine sahibiz.
GOLDEN LOVİTA DAMLA ve pek çok ürünün Türkiye resmi satış bayiliğini yapmaktayız.
7/24 hizmet veriyoruz.
100 Bin üzerinde müşteri potansiyeline sahip bir işletmeyiz.
Türkiye'nin her mahallesinde mutlaka düzenli bir müşterimiz vardır.

Satışını yapmış olduğumuz GOLDEN LOVİTA DAMLA Hologramlıdır. Hologramın üzerinde orjinalliğini sorgulayacağınız MATCH numarası vardır. Ürünü faturası ile birlikte belirlediğiniz teslimat noktasına göndermekteyiz.

ÖNCELİKLİ İLKELERİMİZ
Ürün kalitesi,
GOLDEN LOVİTA DAMLA Müşteri memnuniyetini korumak
En uygun kampanyaları hazırlamak
Müşterilerimizi yormayacak, pratik çözümler üretmek,
Çabuk ulaşılabilir olmak,
GOLDEN LOVİTA DAMLA siparişinizi en hızlı şekilde teslim etmek,
İade ve iptal işlemlerinde kolaylık sağlamak,
Türkiye genelinde GOLDEN LOVİTA DAMLA denilince ilk akla gelen firma olmak.
 

 
 

Hakkımızda İade Ve Geri Ödeme Politikası
Teslimat Bilgileri Sık Sorulan Sorular
Kullanıcı Sözleşmesi Ödeme Seçenekleri
Kargo Süreci

Bize mesaj gönderin Site Haritası
Gizlilik Politikası Mesafeli Satış Sözleşmesi
Kişisel Verilerin Korunması İade ve Değişim Formu
Banka Havale Bilgileri Bize Ulaşın
TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI
 

İletişim :

Güven Ecza Official

Çekmeköy / İstanbul


Telefon :
Email : bilgi@guvenecza.net
WhatsApp : 05314848120

guvenecza.net pazarlama amacı ile kurulan bir e-ticaret internet sitesidir. Bünyesinde ürünlerin herhangi birinin ürün sahibi, marka sahibi, ithalatçısı ya da imalatçısı Değildir. Stokta bulunmayan bazı ürünlerde uzun vadede stoğa girme ihtimaline karşı sitede bulundurulmaktadır. Siparişinizin ardından 24 saat içerisinde (Pazaretsi – Cumartesi) müşteri temsilcisi sizinle iletişime geçip hem sipariş teyidi alacak, hem de tercih ettiğiniz üründe stok sorunu olup olmadığı bilgisini sizinle paylaşacaktır. Bu web sitesindeki bakım ürünleri ile ilgili bilgiler ve ürünler, tıbbi sorunları teşhis etmeye, hastalıklara çare bulmaya veya hastalıkları tedavi etmeyi amaçlamaz. Sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bir sağlık profesyoneli ile işbirliği içinde bu bilgilerin kullanılması önerilir. Tüm sağlık sorunları için öncelikle bir doktora başvurulması gerekmektedir. Sitede yer alan ürünlerin herhangi birinin ithalatçısı, imalatçısı ya da marka sahibi değiliz. İnternet sitemiz sadece dağıtım ve sonrasında müşteri ilişkilerinden meshuldür. Stok durumu ile ilgili bilgiler, siparişinizin ardından tarafınıza bildirilecektir. Stokta bulunmayan ürünler de uzun vadeli stoğa girme ihtimaline karşı sitemizde bulundurulmaktadır. Siteyi kullananlar kullanım koşullarını okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılacaklardır.
ÇEREZLER
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Detaylı bilgi
©2024 Guvenecza.Net Tüm Hakları Saklıdır.